Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Bullard valde pengarna - klar för Hull

Jimmy Bullard är borta. Klar för Hull City. HULL CITY!
Ja, det är det som svider mest, att Bullard väljer pengarna framför karriären och flyttar till ett nykomlingslag. Att klubben inte vill förlänga hans kontrakt då han begär en alldeles för stor löneökning är förståligt, Hodgson har visat att ingen är större än laget och det här är ett bevis till.

Men det klubben inkasserar när man säljer sin kanske största stjärna är skamligt lite. Endast £5 miljoner behöver Hull lägga upp. En summa som INTE räcker till någon värdig ersättare. En summa som kan jämföras med att Ola Toivonen inte gick för allt för mycket mer när han lämnade Malmö för PSV.

Grejen är hur man ska ersätta denna profil i klubben. För det är inte bara en mycket duktig spelare vi tappar, utan det är en oersättlig personlighet och en ledare också. Fulham blir bättre med Bullard på plan, vilket som känns jävligt tugnt att säga när han har lämnat. Men enligt mig måste Bullard ersättas. Etuhu håller inte klassen, Andreasen är för defensiv och Andranik är skadad och inte heller duglig. Det ska in en ersättare av rang, annars kan det gå riktigt illa nu i vår. Fulham har ett bra lag, men utan Bullard har vi tappat det mesta av spets på mittfältet vilket oroar. Vi behöver en kreatör som kan förse anfallarna med bollar, en spelare som kan hålla i bollen när det behövs.

Jimmy Bullard valde pengarna, vilket gör att mitt förtroende självklart försämras för honom. Men det är tyvärr så dagens fotboll ser ut, lön är viktigare än klubb och Bullard är ett färskt exempel. Jag kommer fortsätta tycka om Bulard för den spelare han är, dock skulle jag heller inte bli ledsen om han skadade sig allvarligt på första träningen med Hull och blev borta i två år, om jag ska vara ärlig.

Mattias Berg

Kommentarer
Postat av: Suruzu!

Och Hangeland till Arsenal, kan det bli bättre!

2009-01-24 @ 00:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0