Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Är det Giles Barnes som ska fylla luckan efter Bullard?

Ett uppehåll i bloggandet på grund av Fulham's förlust mot Sunderland i tisdags, jag skrev av mig all ilska och frustration på annat håll. En sak är dock säker. Jimmy Bullard måste ersättas, Dickson Etuhu är totalt oduglig! Kommentatorn i matchen mot Sunderland fällde kommentaren: "It doesn't look like Etuhu knows which team he's playing for." Det säger det mesta.

Ersättare för Bullard? Kan det vara så att Giles Barnes hämtas in från Derby? Hodgson har varit i kontakt med Barnes och det skulle i sådana fall handla om ett lån säsongen ut med köpoption. 20-åringen har varit skadad för inte så längesedan och är inte i 100%-ig matchform, men det hondrade honom inte från att göra två mål mot Man U i cupen härom veckan. Jag tycker helt klart det är en intressant spekulation. Oavsett om han inte når Bullard's klass får vi i alla fall Etuhu ur laget.

Imorgon vankas hemmamatch igen. Äntligen. Portsmouth står för motståndet och det känns som om en trepoängare är viktigare än på länge nu. Efter två raka förluster i ligan ligger Fulham på 11:e plats men det är bara 5 poäng ner till jumboplatsen så poängen är eftertraktade i verje omgång nu.

COME ON YOU WHITES!
Mattias Berg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0