Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Ridå - Revansch väntar

Man U sänkte Fulham. 3-0.

Det var dock ett B-betonat Fulham som var tvungna att vila spelare som Andy Johnson och Paul Konchesky efter att dessa ådragit sig lättare skador mot Swansea. Ersättare var Gera respektive Kallio, som gjorde sin andra match för året (den första i segermatchen mot Arsenal). Noterbart också att Chris Baird startade på innemittfältet och att Oliver Dacourt inledde matchen på bänken. Roy mönstrade dessa mannar i en 4-5-1 liknande uppställning med Bobby 'no goals' Zamora ensam på topp, Davies var offensiv spets på det centrala tremannamittfältet med Gera och Dempsey på varsin kant och Baird och Murphy bakom. Backlinjen var densamma bortsett från Kallio på vänsterbacken.

United hade alltid mycket boll. När Fulham väl fick låna den spelade man lite av det spel man kan, längs backen och försökte med bollinnehav vinna mark. Dock blev Zamora alldeles för ensam på topp och vi kunde inte etablera något tydligt anfallsspel.

På söndag väntar en mycket viktigare match dock! West Bromwich Albion hemma på kära Craven Cottage. En match där tre poäng är det enda godkända resultatet. Seger skulle innebära att WBA är 11 poäng efter, vilket är en av mina få drömmar just nu. Det här skulle betyda lite arbetsro och 33 poäng, vilket var kontentan av 37 omgångar förra året.

Drömmar är till för att slå in...

OH SOUTHWEST SIX!
Mattias Berg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0