Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Our strikers strikes!

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Så glad är jag att 'no goals' Zamora hittade rätt och gjorde 1-0 mot WBA i dagens drabbning på Craven. Men någon drabbning var det egentligen inte, Fulham var bättre sett tillhela matchen och fysiskt starka West Brom trycktes tillbaka med 2-0. Men det här skedde innan det:

12:50 någon gång, öppnas årsmötet för FFC Sweden på Café Fotöljen, Södermalm. 4 tappra Cottagers är närvarande (blir lite senare 5) vid denna nystart av den svenska Fulhamklubben. Styrelseval hålls och Nick är från och med idag ny ordförande i FFC Sweden efter Hampus, nuvarande kassör/IT/Souvenir-ansvarig. Det ryktas dock om att det förs en debatt om de flesta beslut som tas i klubben. I övrigt beslutades att vi ska ha ett nytt möte om en månad cirka, då vi eventuellt ska försöka samarbeta mer med Fulham FC och vi väntar på klartecken från deras sida. Men en medlemströja, en pin, någon form av nyhetsbrev/fanzine, en ny flagga, en medlemsresa och eventuellt en sponsring av grävlingen på Skansen är saker som är på gång. Mötet avslutas runt 14:00. FFC Sweden lever och är på uppgång!


Dagens match följdes på allra hemskaste sätt. Sportbladets målservice på WAP i mobilen. Gör allt så otroligt mycket nervösare och man mådde inte bättre av att läsa att Murphy och Dempsey träffar virket första 20. Virkträffarna fortsätter och när det står 0-0 och pausvilan väntar, har jag faktiskt en dålig känsla. Kan vi göra mål?
Men visst kan vi det och det skönaste av allt är att Bobby Zamora kan! Efter 21 matchers mål torka (cirka 29 timmar) hittade Bobby rätt när han stötte bollen i mål förbi Scott Carson. Han firade med att verkligen vråla ut sin glädje och det syndes att engelsmannen njöt av att få göra mål igen.
Hans framfart slutade inte där utan han spelade även fram AJ till det matchavgörande 2-0.
Roman Bednár fick i slutskedet en straff med sig men lyckades inte överlista Mark Schwarzer i Fulham's kasse som plockade hem en nolla.

10 poäng ner nu till nedflyttningsplats vilket känns guld! Swansea hemma i cupen på tisdag och sedan är det Gunners på Emirates som ska få uppleva lite magi!

WE ARE FULHAM BOYS!
Mattias Berg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0