Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

News from SW6



Under vecka 37 blev det klart att Fulham lånar ut två spelare under en kortare period. Först lånas målvakten David Stockdale till League Two-laget Rotherham United. Stockdale värvades inför säsongen från Darlington som back-up till Mark Schwarzer, men eftersom Schwarzer spelat varenda minut än så länge iår och Pascal Zuberbühler finns som andraval på bänken lånas den lovande keepern ut i en månad för speltid.

I brist på speltid lånas också den 21-åriga Robert Milsom ut, mittfältaren har inte han heller spelat något så han flyttar till Southend United (vars ungdomslag jag spelat mot). Lånekontraktet med League 2-klubben sträcker sig till årsskiftet. Värt att nämna är att Milsom spelat hela sin karriär i Fulham och var en betydande spelare i The Academy när det begav sig.

Från Motspur Park rapporteras att den enda skadan i truppen just nu är på långtidsskadade Diomansy Kamara, det är osäkert när senegalesen är tillbaka på banan igen men han sägs börja träna runt årsskiftet.



COME ON YOU WHITES!
Mattias Berg

Kommentarer
Postat av: Der Bomber

En sån helg! 3 poäng i H/B i fredags, 1 poäng vardera till Fulham och Liverpool. Sedan vinner TIK oväntat på lördagskvällen. Spurs tar en ny seger på söndag. Alla nöjda och lite glada.

Har satt ett reklammärke på sargen i ishallen efter att ha dundrat in i densamma i 120. Spelare och åskådare kommer i årtal framåt peka på märket och säga, "han väjde inte för något"! Det är så man skriver sporthistoria. Hörde att the Champ fick ryggskott i den senaste I/B-matchen. De fick lyfta ut honom genom ett fönster med skylift. Krya på dig the Champ.

2008-11-24 @ 10:24:34
URL: http://fulhamfc.blogg.se/
Postat av: Mattias

Der Bomber: Framgångsrik helg som sagt, har hört att Liverpool söker mental tränare som kan hjälpa dem att gå rakare på mål och inte stanna för något - även sarg och stenhårda Cottagers.

Angående Champ har jag hört samma historia som din ungefär: Champ hade "Henke-feber" efter hans debut i superligan och allt gick överstyr. Stackar'n snubblade på bollen och for precis som dig in i sargen. Det är lite mesvarning på "Njurundaätten" snart.

2008-11-24 @ 11:05:47
URL: http://fulhamfc.blogg.se/
Postat av: Champ

Der Bomber; 120 in i sargen, nja. Enligt säkra källor kallas du Mr slowmotion i Hockeyb-kretsar.



Mattias; Liverpool ägnade sig åt Robin Hood-fotboll i lördags, ge till de fattiga.



Hittade en intressant film från matchen där ni båda möttes. Stockviks veteraner(rött lag) mot Boo(Blå/vitt lag). Der Bomber i gröna byxor visar fortfarande klass. Mattias nr 6 i blå/vitt är tveksam. Kolla länken :



http://www.youtube.com/watch?v=o5eRpZqg5W8

2008-11-24 @ 13:14:13
Postat av: Champ

Har Der Bomber gett dig bloggförbud, eller är det gammal hederlig bloggtorka ? Fyllig matchrapport ?

2008-11-25 @ 14:50:09
Postat av: Mattias

Inlägg om matchen publicerat.

2008-11-25 @ 19:08:34
URL: http://fulhamfc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0