Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Fulhams slit gav en poäng!

Det jag inte trodde en sekund på, inträffade. Ett tappert Fulham slet och slet i 90 minuter mot ett stundtals lojt Liverpool och kunde åka hem till London med slående 0-0 i bagaget. Det var oväntat, kändes omöjligt, vågades knappt drömmas om att the Whites skulle fixa med sig en pinne. Speciellt inte efter en andra halvlek där Liverpool totalt dominerade och jag satt bara förtvivlat och väntade på att Kuyt/Torres/Keane/Reira/Lucas/Babel skulle skicka in 1-0 bakom Mark Schwarzer. Med den gamle Australiensaren Schwarzer ville annat och stod för några matvhavgörande räddningar när Liverpool försökte rycka i toppen.
Poäng på Anfield var inget någon tror jag räknat med så det känns magiskt bra att lyckas bärga den. Mer om matchen kommer givetvis.

In Your Northern Slums!
Mattias Berg

Kommentarer
Postat av: Champ

Tack för igår ! Roligt att du är nöjd med 1 pinne, jag kan inte säga detsamma...



Roligt också att den för dagen sargade Stockviksbombaren levererade en klockren historia om en heroisk Stockviksseger mot IFK Timrå.



Ser fram mot en fyllig rapport.

2008-11-23 @ 09:58:05
Postat av: Mattias

Tack själv! Något som måste göras om!



Haha, absolut, historier och hjältedåd på hockey-bockeyrinkar är saker farsgubben är bra på.

2008-11-23 @ 12:56:20
URL: http://fulhamfc.blogg.se/
Postat av: Ludvig

Ledsen att säga det mattias, men nästa säsong kommer du bli tvingad att tillbringa minst lika mycket tid på söderstadion som du gör framför TVn tittandes på fulham. Har redan en klar idé när det gäller utformningen av våran gemensamma bajenblogg säsongen 2009.

Återigen grattis till att ni lyckades kriga till er en på anfield.

2008-11-23 @ 16:47:25
Postat av: Mattias

Ludvig: Fick en känsla att jag borde hitta tillbaka till Söderstadion lite oftare faktiskt, saknar det något enormt!

Det låter som en bra idé, jag börjar skissa redan lite nu! ;)

TACK!

2008-11-23 @ 21:37:08
URL: http://fulhamfc.blogg.se/
Postat av: Der Bomber

Vinst i H/B-matchen i fredags, 1 poäng till vardera Fulham och Liverpool. 3 oväntade poäng till TIK. Sedan vinner Spurs på söndagen.

Jag säger bara "en sån helg, en sån där helg när alla blir lite glada".

Fulhams defensiva organisation ser onekligen mycket bra ut. Med målskyttar som Andy J och Bullard kan det räcka till att undvika bottenstriden i år. Största hotet är skador på nyckelspelarna.

Nu har man i alla fall en reklamskylt på sargen i ishallen efter att ha dundrat in i densamma i 120. I årtal framöver kommer spelare och åskådare peka på märket och säga "han väjde inte för något". Det är så man skriver historia. Hörde att the Champ fick ryggskott i senaste I/B-matchen. Fick de vinkla ut honom genom fönstret månne?

2008-11-24 @ 10:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0