Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Down you go, Spurs!

The Whites besegrade Spurs med 2-1 i en av de matcher då 90 minuter varit först en dröm, sedan drabbad av extrem nervositet och till sist ännu mer nervositet.
Det var ett taggat Fulham som inledde matchen bäst med ett fartfyllt passningsspel och en hög agressiv press. 1-0 gjorde Simon Davies, på ett sätt som måste varit ett av karriärens enklare. Davies slår ett inlägg som touchar en Tottenham back och tappas in av Gomes i mål och då menar jag TAPPAS. Inlägget är inte jättehårt och Gomes ser ut att försöka rädda bollen på allra konstiga sätt och han styr den in i eget mål. Efter målet växer Fulham yttligare och har ett par chanser till innan halvlek.
Känslan var att Spurs skulle komma in och visa lite takter från de tidigare matcherna under Harry Redknapp's segertåg, men så blir inte fallet. Fulham fortsätter att dominera och AJ sätter 2:an efter Davies förarbete på en hörna. Viktigt med en sådan måltjuv! Väl spenderade pengar Mo and Roy!
Här hade matchen både varit en dröm och sedan också full av nervositet... Då kommer ju också Tottenham's anfallsvåg och givetvis ett otroligt onödigt 2-1 mål som skulle kunna ställa till mitt segerfirande. När jag trodde att: Nej! Nu är det kört, klev en spelare fram i Fulham som redan har visat att han är riktigt viktig för laget men också bara bli bättre och viktigare. Brede Hangeland. Norrmannen var totalt dominant i lördagens match och var en av grundstenarna till de tre poängen.