Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Balanserandes på broräcket.

AJ scores
Den underbara 2-0 segern mot Athletic, som jag upplevde på plats, följde dessvärre upp med en 1-0 förlust mot Everton på Goodison, nu i lördags. Om man tittar på resultatet i sig är det kanske inte så irriterande som Cottager att bli besegrade av ett lag tippat precis under 'big4', men nu var det ju inte så...
Zoltan Gera har en klockren nick i ribban innan Bobby Zamora skickar en frisparksretur (från Bullard) i stolpen. Sådana lägen som lika gärna kan vara mål, frustrerande att sitta hemma i soffan och se sitt Fulham äntligen skapa lite chanser, men då inte förvalta dem väl. Antalet minuter senare gör 'Judas'-Saha 1-0 för Everton. Dagen totalförstörd redan klockan halv 4.

Saker att ta upp efter matchen är bland annat att gestalten Jimmy Bullard inte alls är i form. efter att ha sett de flesta av de senaste matcherna (de jag sett på plats eller de som visats på TV) måste jag säga att hans felprocent i passningsspelet är under all kritik! Det är ändå det som ska vara en av hans främsta kvaliteter.
Kung Hangeland i mittlåset upplever dock bättre tider. Trots blundern vid Saha's mål i helgen är han den ledare Fulham behöver med sitt resoluta spel.

Nu i helgen har vi 'Skatorna' hemma på Craven Cottage. En match där tre poäng är relativt viktiga för båda lagen. Newcastle har öppnat oväntat svagt och Fulham vill ha lite fler lag bakom sig innan dubbelbortamöten mot Pool och Villa. En seger där och The Whites skulle kanske slippa att hamna i det absoluta bottenträsket i år. PL är för övrigt äckligt jämn.

FFC

COYW!

Mattias Berg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0