Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

When are we going to win away?


Det var ett regnigt Brittania Stadium som välkomnade Cottagers till bortamatch mot nykomlingarna Stoke City. Potters har halvöverraskat och befinner sig en bit över strecket i tabellen som fortfarande inte satt sig. Fulham, för dagen i gula tröjor, hade inte förlorat på fem matcher men var tvungna att ändra i startelvan för första gången sedan Dempsey spelat sig in i laget. Bobby Zamora hade skadat höften på träningen innan match och var indisponibel för Roy Hodgson. Roy valde då att flytta upp Clinton Dempsey bredvid Andy Johnson i anfallet och låta Zoltan Gera ta plats som vänstermittfältare.
Matchen var inget glädjepiller utan bestod mest av kamp och försvarande för båda lagen. Fulham fick självklart inte med sig en solklar straff (som uppenbarligen ska varit ÄNNU tydligare än Richard Dunne's hands i förra veckans möte med just Man C) och fortsätter att ha med sig oflytet med domsluten.
En stabil defensiv insats som vanligt får sägas, men är det inte dags att börja lyfta huvudet och titta framåt i planen när man har en trygg grund att stå på. När Fulham lyckas med det kan man också börja titta uppåt i tabellen då poängen kommer börja komma, tror jag.

Silly snack: (Sky Sports, Setanta Sports, The People, Tribalfootball)
Brede Hangeland har gjort succé under hösten och nu duggar ryktena om övergång till en storklubb tätt inför januari månads transferperiod. Tottenham, Liverpool, Arsenal och Real Madrid ryktas vara intresserade av norrmannens tjänster. Brede säger själv att han trivs i Fulham och att han inte har några planer på att lämna klubben just nu.
Det mest konkreta ryktet är att Rafa Benitez sägs förbereda ett £10 miljoners bud på Hangeland, som också om det dementerade en flytt norrut.

Mer glädjande rykten är att Jimmy Bullard ser ut att förlänga sitt kontrakt med Fulham. Förhandlingarna har påbörjats och förhoppningsvis ser vi många fler framträdanden på Craven Cottage från Jimbo. Hodgson säger dock att inget är säkert och att han tror att förhandlingarna kan bli långdragna. Sunderland och även här Spurs har ryktats vara intresserade men enligt uppgifter ska Bullard tacka nej till klubbarnas erbjudanden.


Hogdson har dock gått ut i media och sagt att han är orolig över dessa två spelares framtid i Fulham, vi har en spännande Januari månad att vänta oss. Klicka här för länk

We Are Fulham!
Mattias Berg

Kommentarer
Postat av: Champ

Ni plockar era poäng, lär nog bli ett stabilt mittenlag i år. Gott så ! Synd för min del att Liverpool inte utnyttjat läget att rycka i toppen när de övriga topplagen tappat poäng, men men.



Hörde att Der Bomber fastnat för curling, och fått ett raseriutbrott när SVT avbröt en sändning. Kanske får se Lag Bomber i något OS framöver.

2008-12-18 @ 14:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0