Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Våga vinna? / Cup Draw

Aston Villa förde matchen mot Fulham i lördags får man säga, dock täppte Cottagers till bra och bjöd inte på några klara chanser förutom några frisparkar signerade Young. Men med denna superba defensiv måste man hitta en vilja att gå framåt, den viljan som inte riktigt fanns hos de vita krigarna i Birminghams kyliga eftemiddag. När man allt som oftast vann boll fanns inte lusten eller modet att gå framåt, Johnson och Zamora blev helt ensamma på topp.
Rätt tråkig afton på Villa Park, men jag är inte ledsen över poängen vi fick med oss.


Man of the Match (Hemmalaget): Gareth Barry. Ingen utmärkte sig speciellt i Villa men Barry är alltid en pådrivare som alla lag behöver.
Man of the Match (Bortalaget): Aaron Hughes. Svårt att hitta någon självklar även här, men Hughes växer från match till match och visar att han är värd mittbacksplatsen bredvid Brede.

Matchens "OJ!": Hughes löpning mot Agbonlahor som fick alla olika bemärkelser på att han var snabb av kommentatorn, Nordirländaren var före Agbonlahor som inte kom förbi och fick slänga sig. Vem sa att mannen inte är snabb?

Spurs - Craven Cottage, lördag 15/11 - 3
Pool - Anfield, lördag 22/11 - 1
Villa - Villa Park, lördag 29/11 - 1

Hoppades på 2 poäng, trodde på 1, vi slår till med 5. En mycket bra kontenta av tre tuffa matcher där man är obesegrade. Vi är på gång!

The F. A. Cup Draw


Fulham har blivit lottade mot Sheffield Wednesday borta i FA-cupens tredje omgång. Motståndet säger mig ingenting förutom att man bör slå ett CCC-gäng. Sedan att vi har befarat svårt på bortaplan är en annan faktor. Troligt är även att Fulham mönstrar ett lag som inte är helt ordinarie, alltså kanske det är dags för Stoor.

In Your Northern Slums!
Mattias Berg

Kommentarer
Postat av: blomman

gästblogga om the snow show i min blogg mattis, jag är mycket intresserad av att se vad du har att säga (;

2008-12-04 @ 22:49:39
URL: http://avancera.blogg.se/
Postat av: Champ

Inför match ? Killen som ska kommentera matchen har skrivit lite inför http://www.andersfredriksson.com/

2008-12-05 @ 21:20:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0