Memories of a Cottager - Thoughts about Fulham Football Club from a Swede's perspective
Memories of a Cottager -

Inför: När serien snart ska ta sin form.

Kort inför idag mina kära läsare.
Premier League är som tidigare många gånger nämnts mycket jämnare än vanligt och därför betyder matchen mot City imorgon otroligt mycket för Cottagers som hemma på Craven Cottage bara förlorat en gång den här säsongen. Det gör dem till säsongens nästbästa hemmalag efter Liverpool.
Om laget som Hodgson väntas ställa på benen är det som vanligt inga överraskningar, utan Dempsey får fortsatt förtroende på högerkanten och det ska bli kul att se om Simon Davies på andra kanten kan repa sig efter en fruktansvärd blek insats mot Villa förra helgen.
Zamora/Johnson har varit bra, men nu måste mål levereras och framför allt genom Z som bara gjort ett än så länge. För mig spelar det egentligen ingen roll vem som gör målen, men Zamora är värd att skicka in bollj*veln efter sitt oerhörda slit i många matcher.
I motståndarlaget bör man givetvis se upp med Robinho som till hans stora förvåning inte hamnade i Chelsea utan i City (ni som kan storyn om presskonferensen förstår.) och har gjort 8 mål hittills i ligan.

Upp till bevis Fulham!

I wanna be in that number
Mattias Berg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0